Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jennifer Lopez'den 'Ben Affleck' açıklaması: Ona uygun olmadığımı düşünüyorlardı - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez (53) ile Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck (50), 20 yıl önce sürpriz bir ayrılık yaşamıştı. Ancak ikili, yıllar sonra yeniden bir araya gelmiş ve aşklarını 16 Temmuz 2022'de Las Vegas'ta sade bir töreniyle nikah masasına taşımıştı.

        2

        Mutlu birliktelikleri süren çiftten Jennifer Lopez, Amerikan Vogue Dergisi'ne verdiği röportajda eşi Ben Affleck ile birlikteliğine dair samimi açıklamalarda bulundu.

        3

        "SOYADIM ARTIK 'AFFLECK"

        Lopez, "İnsanlar bana hala 'Jennifer Lopez' diyor ama resmiyette soyadım artık 'Affleck', çünkü bir artık biriz. Bundan gurur duyuyorum. Bunda bir sorun görmüyorum. Bu daha çok bir güç göstergesi gibi. Hayatımın ve kaderimin kontrolü bende ve bir kadın ve insan olarak güçlü hissediyorum" diye konuştu.

        Ünlü şarkıcı, eşinin de kendi soyadı 'Lopez'i kullanıp kullanmayacağı sorulması üzerine "Çok geleneksel bir hareket değil, romantik bir tarafı da yok" cevabını verdi.

        4

        "ARAMIZDAKİ ŞEY GERÇEK AŞK"

        2000’li yılların başında ayrılmaları ve 20 yıl sonra nikah masasına oturmaları hakkında da konuşan Lopez, "Aramızda gerçek aşkın var olduğuna hep inanmıştım. Hayatımdaki insanların, Ben’in benim için ne kadar özel bir insan olduğunu biliyor. Tekrar bir araya geldiğimizde, tüm o duygular yeniden gün yüzüne çıktı" dedi.

        5

        "İNSANLAR BENİM ONA UYGUN OLMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORLARDI"

        Ünlü yıldız, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: "O zaman çok gençtik, çocuğumuz veya bizi bağlayan şeyler yoktu. Mutlu bir şekilde hayatımızı yaşıyorduk. Kimseden saklanma ihtiyacı duymuyorduk ama insanlar birlikte olmamızı istemiyordu. Benim ona uygun olmadığımı düşünüyorlardı. Kendimi o zaman savunmaya aldım. Keşke bu konuyla ilgili daha fazla şey söyleyebilsem."

        6

        Lopez, ayrıca “Birçok ilişki yaşıyorsunuz, arıyorsunuz, bağlanıyorsunuz veya kopuyorsunuz. Sonra kendinize ‘Hayat bu mu gerçekten?’ diye soruyorsunuz. Sonra her şey rayına oturuyor” diye konuştu.

        7

        DÜĞÜNÜN TEMASI: BEYAZ RENK

        Çift, geçtiğimiz ağustos ayında da Georgia'daki malikanede üç gün süren bir kutlama ile evlilik yeminlerini tekrarlamıştı. Lopez ile Affleck'in kır malikanesinde yapılan düğünün ana rengi, beyaz olarak belirlenmişti. Sadece gelin değil bütün konuklar ağırlıklı olarak beyaz giyinmişti. Her yer beyaz çiçeklerle süslenmişti. Hatta törende kullanılan piyano bile beyazdı...

        Jennifer Lopez ile Ben Affleck, düğün alanına yemyeşil çimenlerin üzerine serilen beyaz bir halının üzerinde yürümüştü. O sırada gelin ve damada, çiftin eski evliliklerinden dünyaya gelen çocukları da eşlik etmişti.

        8

        GELİNLİK İÇİN 500 METREDEN FAZLA KUMAŞ KULLANILDI

        Ayrıca şarkıcının nikah töreni esnasında giydiği gelinlik için 500 metreden fazla kumaş kullanılmıştı. Lopez'in, düğünü için üç farklı gelinlik giymeyi tercih ettiği görülmüştü.

        9

        EN YAKINI YALNIZ BIRAKMIŞTI

        Ancak düğünde Affleck'in ailesinden çok büyük bir eksik vardı. Kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Casey Affleck, çiftin bu özel gününde yer almamıştı.

        "YAPACAK BAŞKA İŞLERİM VAR"

        Casey Affleck'in, ağabeyinin düğün gününde Los Angeles'ta birkaç farklı noktada sevgilisi Caylee Cowan ile birlikte görüldüğü ABD basınına yansımıştı.

        47 yaşındaki oyuncu, düğüne gitmeyeceğini belirtip, "yapacak başka işlerinin olduğunu" söylemişti.

        10

        "İYİ ŞEYLER İÇİN BEKLEMEYE DEĞER!"

        Casey Affleck, daha sonra şaşırtan bir hamlede bulunmuş ve sosyal medya hesabından ağabeyi ve eşi Jennifer Lopez'i tebrik ettiğini ifade eden bir mesaj yayınlamıştı.

        Ünlü oyuncu, "İyi şeyler için beklemeye değer!" cümlesiyle başlayan paylaşımında Lopez'e "Aileye hoş geldin" diye yazdı. Casey Affleck, sonra da Jennifer Lopez'e "Jen, sen bir mücevhersin. Seni çok seviyoruz" sözleriyle seslenmişti.

        11

        "YÜZÜKLERİMİZİ HAYATIMIZIN SONUNA KADAR TAŞIYACAĞIZ"

        Öte yandan ünlü şarkıcı Lopez, evlendikten kısa bir süre sonra hayranlarına gönderdiği email ve blog yazısında Affleck ile evlendiğini doğrulamıştı. Lopez, Instagram'dan bir fotoğrafıyla duyurduğu evliliğine dair, "Yaptık. Aşk çok güzel. Aşk çok müşfik. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca..." sözlerini kaleme almıştı.

        12

        "TAM DA İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLDU"

        Lopez, düğünlerine dair ise şunları yazmıştı:

        Tam da istediğimiz gibi oldu. Gece Vegas'a uçtuk, evlilik cüzdanı için diğer çiftlerle beraber sıraya girdik, dünyanın düğün başkentinde herkesle aynı yolculuğu gerçekleştirmiş olduk. Hayal edebileceğiniz en iyi şahitlerle, eski filmden bir elbise ve Ben'in dolabından bir ceket ile küçük bir şapelde kendi yeminlerimizi dile getirdik, hayatımızın sonuna kadar taşıyacağımız yüzüklerimizi birbirimize verdik.

        Fotoğraflar: AP, Reuters, Instagram, Splash News.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ