Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Johnny Depp'in açtığı davanın tanığı konuştu: Morluklar sahte! - Magazin haberleri
        1

        Trinity Esparaza isimli tanık, Amber Heard’ün boynundaki morlukları Johnny Depp’in ayrılmasından iki hafta sonra gördüğünü söyledi.

        Bahsi geçen morlukların Depp’in Heard’e telefon fırlatmasıyla gerçekleştiği iddia edilmişti.

        2

        Esparaza mahkemeye verdiği beyanda Heard’ün sol yanağında morluk gördüğünü söyledi. Heard, Depp’in yüzünün diğer yanını zedelediğini söylemişti.

        Esparaza, Depp’in 5 süitinin bulunduğu Los Angeles’taki Eastern Columbia binasının hizmetlilerinden biri. Esparaza, Heard’ün boynunda iki parmak izi ve yanağında da morluk olduğunu dile getirdi.

        3

        Depp’in o sırada şehirde bulunup bulunmadığı sorulduğunda Esperaza ünlü oyuncunun avukatına, “Hayır” diye cevap verdi. Depp’in avukatları aktörün ismini temize çıkaracak bir dizi iddiaya sahip olduklarını söyledi.

        4

        Avukat Adam Waldman, “Amber Heard’ün boğazındaki parmak izi şeklindeki morluklar, kolundaki bandaj ve morarmış sol gözüyle esasen Haziran 2016’da yara aldığı anlaşılıyor. Bunu yapmadığını bildiğimiz tek kişi Johnny Depp. Aktör o sırada turnedeydi ve iki hafta boyunca ülke dışındaydı” ifadelerini kullandı.

        5

        Tanığın ifadesi Depp’in Heard’e açtığı 50 milyon dolarlık davada kullanılacak. Heard daha önce aile içi şiddete maruz kaldığını söylemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ