Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Johnny Depp isyan etti: Hollywood beni boykot ediyor! - Magazin haberleri
        1

        Kendisi gibi oyuncu olan Amber Heard'la 2016 yılında olaylı bir şekilde boşanan ve eski eşiyle davalık olan Johnny Depp, kamuoyundaki imajının 'Minamata' filminin izleyiciyle buluşmasının önüne geçtiğini ileri sürdü.

        2

        Depp, 'W. Eugene Smith' karakterine hayat verdiği filmin, şubat ayından beri vizyona girmemesine isyan etti.

        3

        "BU YAŞANANLARA SAYGILI OLACAKTI!"

        Independent Türçe'nin haberine göre; Yapımcılara işaret eden 58 yaşındaki aktör, "O kişilerin gözlerinin içine baktık ve trajedileri istismar etmeyeceğimize söz verdik. Bu film yaşananlara saygılı olacaktı! Pazarlıktaki payımıza düşeni yerine getirdiğimize inanıyorum ancak sonradan gelenler de kendilerininkini yerine getirmeli." şeklinde konuştu.

        4

        "Bazı filmler izleyicilere dokunur... ve bu 'Minamata'dakileri ve benzer şeyler yaşayan diğerlerini etkiler." ifadelerini kullanan Johnny Depp, sırf Hollywood kendisini boykot edecek diye bu hikayenin izleyiciye ulaşamadığını belirtti.

        5

        The Sunday Times'ın aktardığına göre; Depp, The Sun'ın yayın hakları sahibi News Group Newspapers'a açtığı iftira davasını kaybetmesinin ardından ilk kez röportaj verdi.

        6

        OLAYIN GEÇMİŞİ

        Mayıs 2016'da yaşandığı iddia edilen olayda Johnny Depp'in, lüks evi kasıp kavurduğu ve Heard'e telefonla şiddet uyguladığı öne sürülmüştü. O dönem olay yerine ilk giden iki polisin herhangi bir suç kanıtı bulamadığı aktarılmıştı.

        Depp, kendisini "Eşini döven biri." diye niteleyen haber nedeniyle The Sun gazetesine açtığı davayı kaybetmişti.

        Londra'da görülen dava, Heard açısından da önemli bir zafer anlamına geliyordu. Ancak Depp'in Heard'e açtığı ve ABD'de görülecek 50 milyon dolarlık dava henüz sonuçlanmış değil.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ