Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Johnny Depp ve Amber Heard arasında sular durulmuyor - Magazin haberleri
        1

        2016'da şiddet gerekçesiyle yollarını ayıran Johnny Depp ile Amber Heard arasında sular bir türlü durulmuyor.

        2

        Olaylı bir şekilde boşanan ikili, birbirlerine şiddet ithamlarını öne sürmeye devam ediyor. Her geçen gün yeni bir gelişmenin yaşandığı davada Heard'ın 911 acil arama kaydı ortaya çıktı. Ancak Depp bu aramanın bir aldatmacadan ibaret olduğunu öne sürdü.

        3

        Heard'ın eski eşinin kendisine vurup saçlarını yolarak ve boğmaya çalışarak şiddet uyguladığını iddia ettiği 21 Mayıs 2016’da akşam saat 8.30’da yapılan arama kaydı, mahkemede delil olarak gösterildi.

        4

        ACİL ARAMA KAYDI ORTAYA ÇIKTI

        O akşam yapılan aramada ismi bilinmeyen bir kadının, "Merhaba, şu anda 849 Broadway'de Doğu binasında gerçekleşen bir saldırıyı bildirmem gerekiyor, bir çatı katında. Oraya birini gönderin lütfen" dediği duyuldu.

        5

        "DEPP'E TUZAK KURDULAR"

        56 yaşındaki oyuncunun avukatı Adam Waldman ise, bu çağrının bir aldatmacadan ibaret olduğunu öne sürerek, "Bay Depp'e polisleri arayarak tuzak kurdular" dedi.

        6

        İkili arasında yaşanan davada Johnny Depp, en başından beri şiddet uyguladığı iddialarını reddediyor ve asıl eski eşinin kendisine şiddet uyguladığını söylüyor.

        7

        Depp, boşanma davasında evlenmelerinden bir ay sonra yaşadıkları kavgada Heard'ın kendisine cam şişe fırlattığını ve bunun sonucunda elinin kesildiğini söylemişti.

        İngiltere'deki duruşmada ise oyuncunun yanlış beyanda bulunduğu, şahsi doktoru David Kipper’e attığı iki mesajda parmağını kendisinin kestiğini söylediği ortaya çıkmıştı.

        8

        İngiltere'deki dava ise The Sun gazetesinin Depp’i 'eş dövücü' olarak niteleyen manşetinin ardından 'yayın yoluyla hakaret' suçlaması yöneltilmesi üzerine başlamıştı.

        9

        PARMAĞINI KENDİSİ KESMİŞ

        Ancak Johnny Depp, 7 Mart 2015’te doktoruna, "Orta parmağımın üst kısmını kestim. Ne yapmalıyım? Elbette, hastaneye gitmek dışında… Onunla (Amber Heard) her şeye atladığım için çok utanıyorum" şeklinde bir mesaj gönderdiği, aradan 12 gün sonra geçtikten sonra da "Her şey için çok teşekkürler. Parmağımı bir daha asla kesmemem gerektiğini hatırlatmak için sol orta parmağımı kestim. Seni seviyorum kardeşim" şeklindeki yazışmaları ortaya çıkmıştı.