Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Julianna Margulies: George Clooney ile dizi setinde gerçek aşkı yaşadık - Magazin haberleri
        1

        İlk bölümü 1994 yılında yayınlanan 'Acil Servis' dizisi dünyanın en popüler hastane dramalarından biri olarak hafızalarda yer edinmişti. Dizide George Clooney, 'Dr. Doug Ross', Julianna Margulies ise hemşire 'Carol Hathaway' rolündeydi.

        2

        People dergisine konuşan Margulies, dizideki karakterlerinin ekran kimyasının gerçek hayattaki aşklarından beslendiğini söyledi.

        54 yaşındaki oyuncu, 15 sezonluk dizide George Clooney ile arasındaki duygu yoğunluğu sayesinde televizyonun en tutkulu ekran çiftlerinden birine dönüştüklerini belirtti.

        3

        "ARAMIZDAKİ KİMYA ÇOK ORGANİKTİ"

        Julianna Margulies, "Eğer birbirinize aşık değilseniz, bir çift olarak ekranda başarı elde edemezsiniz. George ile aramızdaki kimya çok organikti" ifadelerini kullandı

        4

        "KENDİMİ ONUN YANINDA GÜVENDE HİSSETTİM"

        Dizinin kadrosuna ilk başta konuk oyuncu olarak giren ancak sonra 'Acil Servis'in 6 sezonunda yer alan Margulies, şu sözlerini şu şekilde sürdürdürdü:

        Ben o sırada şöhretsiz oyuncuydum. Ama George bana son derece nazik ve tatlı davrandı. Kendimi onun yanında güvende hissettim. Ayrıca rolüm konusunda akıl hocam oldu.

        5

        BİR ÇOCUĞU VAR

        Öte yandan Avukat Keith Lieberthal ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncunun Kieran Lindsay Lieberthal adında bir çocuğu bulunuyor.

        6

        Hollywood'un en çok kazanan oyuncularından George Clooney de 2014'ten bu yana Amal Clooney ile evli ve iki kızı var.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ