Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Justin Bieber: Kararı o verir, çünkü onun bedeni - Magazin haberleri
        1

        Evliliklerinin ikinci yılını kutlamaya hazırlanan Justin Bieber ile Hailey Baldwin, çocuk iddialarına açıklık getirdi.

        2

        26 yaşındaki şarkıcı, kaç çocukları olacağına dair kararın tamamen Hailey’e bağlı olduğunu söyledi.

        3

        Ünlü komedyen Ellen DeGeneres’in programına katılan Bieber, programın “Yakan Sorular” kısmında çiftin kaç çocuk yapmayı planladığına dair soruya, “Bunun Hailey’e bağlı olduğunu düşünüyorum, çünkü onun bedeni” şeklinde cevap verdi.

        4

        DeGeneres ayrıca Baldwin’in, ünlü şarkıcıya evdeyken nasıl seslendiğini de sordu.

        5

        Bieber bu soruyu cevaplarken utangaç davransa da eşi Hailey’nin onu 'gugu' da dahil olmak üzere pek çok tuhaf şekilde çağırdığını söyledi.

        6

        Yakın zamanda çocuk planlarını eşiyle paylaşan Bieber daha önce yaptığı açıklamada ailesini genişletmeye dair planlarını açıklayarak zamanı geldiğinde çocuk sahibi olacaklarını söylemişti.

        7

        CİNSEL HAYATIYLA İLGİLİ ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU

        Bieber, Londra konserinden sonra eşi Hailey ile nasıl vakit geçirdiklerini soran bir hayranına, “Yani ben eşimle birlikteyken, tüm gün ne yaptığımızı tahmin edersiniz… İşler çok çılgın olabiliyor. Sadece bunu yapıyoruz” şeklinde yanıtlamıştı.

        8

        Ünlü şarkıcı, "Eşimle birlikte film izlemeyi ve takılmayı seviyorum" derken, “Kesinlikle rahat durmuyoruz” ifadelerini de kullanmıştı.

        9

        Justin Bieber evlilik hakkında da,"Evli olmak harika. Ama kolay olduğunu sanmayın. Eğer evlilik kolay olsaydı, herkes bunu hızlıca yapardı. Eğer evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunun her gün çalışma gerektirdiğini unutmayın" demişti.