Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kabine Toplantısı ne zaman saat kaçta yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak: EYT'liler, TOKİ ve destek ödemeleri... Gözler 26 Eylül 2022 Kabine Toplantısı kararlarında!
        1

        Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? sorusu gündemdeki yerini koruyor. Her 15 günde bir düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli konular ele alınırken Kabine Toplantısı kararları bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda; Terörle mücadele, faiz indirim kararı, Aile destek ödemeleri, borçların sıfırlanması, sözleşmeli ve taşeron işçiler EYT'liler ve TOKİ sosyal konut projesinde son durum ele alınacak. İşte, 26 Eylül Kabine Toplantısı kararları hakkında merak edilenler...

        2

        KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

        Kabine Toplantısı için geri sayım! Son olarak 5 Eylül günü gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nda önemli kararlar çıkmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek Kabine toplantısı 26 Eylül Pazartesi günü Beştepe'de yapılacak.

        3

        KABİNE TOPLANTISI KONUSU NE OLACAK?

        Toplantının ana gündem maddesinin ekonomi olması bekleniyor. Son dönemde enflasyon ile mücadelede atılan adımlar ve fahiş fiyat artışlarına yönelik alınan tedbirlerin sonuçları, Merkez Bankası kararı sonrası piyasalardaki durum, EYT, dış politikadaki gelişmeler değerlendirilecek.