Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kabine Toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı ne zaman başlayacak?

        Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı ne zaman başlayacak? Sorusu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Her pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde gerçekleşen Kabine Toplantısı Ramazan Bayramı nedeniyle ertelenmişti. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman olacak?

        KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

        Kabine Toplantısı bu hafta 28 Mayıs Perşembe günü toplanacak. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Millette Sesleniş' programında alınan kararları açıklaması bekleniyor.

        KABİNE TOPLANTISI GÜNDEMİNDE NELER VAR?

        Kabine Toplantısı'nın bu haftaki gündeminin illerdeki seyahat yasaklarının olması bekleniyor. Geçen hafta 65 yaş üstü için verilen memleket izninin benzerinin 20 yaş altı için de olması vatandaşların beklediği konular arasında. Son olarak da haftasonları uygulanan sokağa çıkma yasakları masada olacak. Son olarak da binlerce çift, hazırlıklarını yaptıkları düğünleri yapabilecekler mi? sorusunun da bu haftaki kaine toplantısında yanıt bulması bekleniyor. Yani düğün salonlarının son durumunun da masaya yatırılacağı tahmin ediliyor.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek Kabine Toplantısı ile ilgili detaylar belli oldukça ayrıntılar haberlerimizde yer alacak.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ