Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi saat kaçta toplanacak? Kabine toplantısı gündem maddeleri...
        1

        Ramazan Bayramı tatilinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine toplantısı için geri sayım başladı. En son 25 Nisan tarihinde toplanan Kabine yeni gündem maddeleri ile bu hafta tekrar toplanacak. Peki, kabine toplantısı ne zaman yapılacak, tarihi belli oldu mu? İşte, Mayıs ayı Kabine Toplantısı ilgili tüm detaylar..

        2

        KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

        Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısı 9 Mayıs Pazartesi günü yani yarın yapılacak. Toplantının 15:00'da başlaması bekleniyor.

        3

        KABİNE TOPLANTISI GÜNDEMİ

        Kabine Toplantısının ana gündem maddelerinden biri sığınmacı ve göçmenler meselesi. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı 1 milyon Suriyeli için hazırlanan dönüş projesine ilişkin detayların masaya yatırılacağı öngörülüyor.

        Kabine Toplantısının bir diğer gündem maddesi ise Rusya - Ukrayna savaşı olacak. Toplantıda Rusya - Ukrayna arasındaki son durum değerlendirilirken, yurt içi ve sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonlarının da konuşulacağı belirtiliyor.