Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bugün Kabine Toplantısı var mı, yapılacak mı? 1 Ağustos Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı ne zaman ve saat kaçta?
        1

        Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine Toplantısı'nın ne zaman ve saat kaçta başlayacağı merak konusu oldu. Kritik toplantıda masadaki konular: Kredi ve kredi kartları ile ilgili takibe düşen, dar gelirli vatandaşlar için yeni destekler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bir süredir üzerinde çalıştığı 'hazine arsalarının ev yapma şartıyla dar gelirli vatandaşlara uygun fiyat ve kredi imkânı ile sunulması ve daha birçok konu toplantıda ele alınacak. Peki Kabine Toplantısı ne zaman ve saat kaçta başlayacak? İşte detaylar...

        2

        KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Ağustos ayı Kabine toplantısı 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 15.00’te gerçekleşmesi bekleniyor. Toplantı sonrasında alınan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurulacak.

        3

        KABİNE TOPLANTISI ANA GÜNDEM MADDELERİ NELER?

        Kabine toplantısında terörle mücadelede ve dış politikadaki gelişmelere yönelik gelişmelerin de masaya yatırılması bekleniyor.

        Konut projesinde vadenin 15 yıl olması, projeden 10 bin lira altında geliri olanların faydalanması bekleniyor.

        Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bir süredir üzerinde çalıştığı 'hazine arsalarının ev yapma şartıyla dar gelirli vatandaşlara uygun fiyat ve kredi imkânı ile sunulması' da toplantıda ele alınacak.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ