Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Fotoğraf Kadın gözüyle hayat
        1

        Birincilik Ödülü
        'Sisler Arasında'... Zehra Çöplü

        2

        İkincilik Ödülü
        'Sevgi'... Gülten Ünal

        3

        Üçüncülük Ödülü
        'Çiftçinin Altını'... F. Dilek Uyar'

        4

        Mansiyon Ödülü
        Emel Akar

        5

        Mansiyon Ödülü
        Nüket Uluç

        'Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'na bu yıl 13 bin fotoğrafla katılım sağlandı 3.906 kadının katıldığı yarışmada birinci ‘Sisler Arasında' adlı fotoğrafıyla Zehra Çöplü oldu. 'Sevgi' adlı fotoğrafıyla Gülten Ünal'ın ikinci, 'Çiftçinin Altını' adlı fotoğrafıyla F. Dilek Uyar'ın üçüncülüğü elde ederken Sibel Yıldırım, Emel Akar ve Nüket Uluç da mansiyon ödülüne layık görüldü.

        Türk kadınının sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen Anadolu Emeklilik tarafından gerçekleştirilen 'Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'na 18 yaş üzerinde amatör ve profesyonel tüm kadınlar en fazla 4 adet fotoğrafla katılabiliyor.

        'Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'na katılan fotoğraflar bu yıl Prof. Güler Ertan, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Nihal Kafalı, fotoğraf sanatçısı Haluk Çobanoğlu ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney tarafından değerlendirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ