Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kadir Doğulu: Evli çiftin iki ayrı şehirde yaşaması zor - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Kadir Doğulu, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi.

        Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Doğulu, zaman zaman eşi Neslihan Atagül'e sarfettiği aşk dolu sözleri hatılatılınca şunları söyledi:

        Olağan olsa gerek, çünkü sorulduğu zaman en hakikati neyse onu söylemeye çalışıyorum. Onu da insanlar sağolsunlar, teveccü edip beğeniyorlar.

        2

        38 yaşındaki oyuncu, gazetecilerin beğenilen bir çift olduklarını söylemesi üzerine "Çok teşekkür ederiz, güzellik gören gözlerde denir ya öyle. Onların gönülleri temiz ve güzel ki, güzellik görüyorlar" dedi.

        3

        "MESAFE ZOR"

        Doğulu, eşi Neslihan Atagül'ün dizi çekimleri nedeniyle şu aralar Bodrum'da olmasıyla ilgili şu şekilde konuştu:

        Bu enerjiyi gücü verene şükürler olsun. Yorulmuyoruz, zevkle yapıyoruz. İnsan severek yaptığı işler bulursa kendine hiçbir zaman yorulmak ne bilmiyor. Tabii dinlenmeyi de bilmek lazım. Yorulmuyoruz ama arada zihnen ve bedenen dinlenmek lazım.

        İkimiz de yaptığımız işin farkındayız. Bize zulh olmasını sebep olacak hallere bürünmüyoruz. Evet, mesafe zor. Evli çiftin iki ayrı şehirde yaşaması zor ama bu zorluğun bir de güzelliği var.

        Birbirimize duyduğumuz özlem, hasret daha kaliteli vakit geçirmemize sebep oluyor. İkimiz de işimizi lağıyıyla yapmaya çalışıyoruz. O Bodrum’da, ben de burada devam etmeye çalışıyorum.

        4

        Kadir Doğulu, bir dizi projesinin yolda olduğunu söyleyerek, "Bir sözleşme sürecini bitirmek üzereyiz diyebilirim. Ocak ayında açıklama yapabileceğiz. Onun dışında yapımcılığını yaptığım bir film var, yurt dışında yayınlanacak onu bitirdik. Yeni bir sinema filmi seti kuruyoruz, yapım şirketi olarak" ifadelerini kullandı.

        5

        Kamp yapmayı seven Kadir Doğulu, pandemi sürecinde yaptıklarından bahsederek şunları söyledi:

        Bu süreci biz pek evde geçirmedik. Anadolu’da bitirmeye çalıştığım bir belgesel projesi vardı, karavanı aldık İç Anadolu’da gidebildiğimiz yere, yasaların müsaade ettiği biçimde gittik.

        Bizim için pek zor geçmedi ama sağlık personeli için çok zor geçti. Bütün sağlık personelinin Allah yardımcısı olsun. Benim için zor yok, mutlaka bir öğreti, bir ibret var.

        Buradan bütün bu coğrafyada yaşayan insanı en iyi ibreti alıp, bir sonraki nesle en iyi şekilde miras olarak bırakabilir. Miras dediğiniz yat, para, araba değil, bilgi. Onu da böyle deneyimlerle unutmadan en bilimsel ve en hakiki biçimde aktarmak lazım.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ