Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurban Bayramı'nda tüm yurtta olduğu gibi Kahramanmaraş'ta da bildik görüntüler ortaya çıktı. Hastaneler acemi kasaplarla doldu taştı. Hastaneye başvuran bazı vatandaşlar ise bundan sonra işi uzmanına bırakacaklarını söyledi.

        Kurban Bayramı’nın birinci günü kurbanlıklarını işin uzmanı kasaplar yerine kendileri kesmek isteyen vatandaşlar yaralanarak hastanelik oldu. Necip Fazıl Şehir Hastanesi ek binasına gelen yaralılar, kurban kesimi sırasında parmak, kol ve çeşitli beden yaralanmalarına maruz kaldıklarını, her yıl yaşananları televizyonlarda görmelerine rağmen ders almadıklarını söyledi. Kurban kesimi sırasında yaralanan vatandaşlar, hastaneyi meşgul ettikleri için özür dileyerek bundan sonraki yıllarda işi uzman kişilere bırakacaklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler