Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, iki kişiye akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

        Akülü sandalyelerin Nursel Çoraplı ve Nedim Erol’a teslimi sırasında konuşan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, "Her birey bir engelli adayıdır sloganıyla engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye hediye ettik. Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak onların hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak hepimizin en önemli görevidir. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz sadece bu konuda değil, her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz” dedi.

        Teslim sırasında duygulandığı gözlenen engelli vatandaş Nedim Erol, "Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ’a çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler