Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak.

        AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, TEİAŞ’ın sorumluluğunda bulunan Kılılı Trafo merkezinde yıllık bakım çalışması nedeniyle 16 Aralık Pazar günü saat 09.00 ile 15.00 saatleri arasında Türkoğlu ilçesinde elektrik kesintisi yapılacak.

        Bölgedeki tüm üretici, tüketici ve sistem kullanıcılarının gerekli tedbirleri alması istenen açıklamada şunlara yer verildi:

        “Elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması, jeneratör kullanan abonelerin kesintisi esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 numaralı çağrı merkezimizin 7/24 aranabileceği, kesinti esnasında şirketimiz bilgisi ve izni haricinde kesinlikle hat üzerinde çalışma yapılmaması gerektiği, ekiplerin çalışma esnasında gerekli güvenlik ve emniyet tedbirleri konusunda hassasiyet göstermeleri, çalışmanın programlanan saatten önce bitmesi halinde enerji verilebilecek. Dağıtım bölgelerinde yer alan abonelerin telefon numarası güncel ise planlı elektrik kesintisi bilgisi cep telefonlarına sms olarak gitmektedir. AKEDAŞ Dağıtım web sitemizden bakım programı ve elektrik kesintileri bölümünden kesinti ayrıntılarına her zaman ulaşabilir, 186 numaralı çağrı merkezimizden 7/24 planlı kesintiler hakkında bilgi alabilirler.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler