Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde korona virüs ile mücadelede büyük özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına ve güvenlik güçlerine aşure ikramında bulundu.

        Elbistan Belediyesi ekipleri bu yıl Muharrem ayı için hazırlanan aşureleri, Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Elbistan Devlet Hastanesinde görev yapan personele ikram etti.

        Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, tüm dünyayı etkileyen yeni tip korona virüs salgınında fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarının ve güvenlik güçlerinin yanında olduklarını söyledi.

        Bu yıl aşure kazanlarının sağlık çalışanları için kaynatıldığını belirten Başkan Gürbüz, “Her yıl geleneksel olarak hazırladığımız aşurelerimizi bu yıl Covid19 ile mücadele eden sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerimiz ile paylaşmak istedik. Bu mücadelede fedakarca görevini yapan sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Bu zorlu süreci inşallah en kısa sürede atlatırız. Buradan özellikle vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Gerek sağlık çalışanlarımızın gerekse güvenlik güçlerimizin bu özverili çalışmalarına karşı vatandaşlarımızın da gerekli tedbirlere uymaları son derece önemlidir. Hiçbir maske yoğun bakımdaki kadar sıkıcı değildir. Sıkı tedbirler, maske ve mesafe kuralına mutlaka özen gösterelim” dedi.

        Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Alptekin Yasım ve Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık ise çalışanlara verdiği moral ve aşure ikramından dolayı Başkan Gürbüz’e teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler