Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) KAHRAMANMARAŞ'ın Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, belediye tesislerinde Fransız menşeli yiyecek ile içeceklerin alım satımını yasakladıklarını açıkladı.

        Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam karşıtı sözlerine tepki gösteren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransız ürünlerine boykot çağrısını desteklediklerini söyledi. Belediye olarak Fransa ürünlerini boykot ettiklerini belirterek, vatandaşı da bu konuda desteğe davet eden Başkan Okumuş, "Fransa'da İslam'ın ve Müslümanların açıkça hedef gösterilmesi kabul edilemez. Türkoğlu Belediyesi olarak bütün sosyal tesislerimizde Fransa menşeli yiyecek ve içecek ürünlerinin alış ve satışlarını durdurma kararı aldık. Yaşanan bu süreçte halkımızın bizleri sonuna kadar destekleyeceğinden eminiz" dedi.DHA-Genel Türkiye-Kahramanmaraş Ömer KOÇ

        2020-10-27 15:07:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler