Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde otomobille saman yüklü kamyonetin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

        Kaza, ElbistanÇoğulhan karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serkan T.’nin kullandığı 46 ABB 529 plakalı otomobil, Suriye uyruklu Halis E. yönetimindeki 46 HS 891 plakalı saman yüklü kamyonetle Doğan Mahallesi girişinde çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken; yan yatan kamyonetteki saman balyaları da etrafa saçıldı. Kazada, sürücülerle birlikte kamyonette bulunan Adnan A., İbrahim Z., Rehal R., Muhammed E. ve Halid R. adlı Suriye uyruklu şahıslar da yaralandı. Kaza ihbarının ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahaleleri kaza mahallinde yapıldıktan sonra Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

        Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler