Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, şarampole girdikten sonra takla attı. Kazada, 45 yaşındaki otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

        Edinilen bilgiye göre, Necmettin Yılmaz (45), 46 AAZ 011 plakalı otomobili ile ilçe merkezine gitmek üzere kırsaldaki İncecik Mahallesi’nden yola çıktı. Yılmaz’ın yönetimindeki otomobil, İncecikBüyükyapalak Mahallesi arasında iddiaya göre, yoldaki mıcıra kapılarak kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, şarampole girdikten sonra takla attı. Kazada, sürücü Yılmaz, ağır yaralandı. Kaza ihbarının ardından olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı Yılmaz, burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

        Çiftçilik yaptığı öğrenilen Yılmaz’ın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler