Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş’ta düşen yangın söndürme uçağına ilişkin açıklamada bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bölgeye tüm ekiplerle intikal edildiğini, olay yerinde araştırmaların devam ettiğini ifade etti.

        Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'den Kahramanmaraş’ta düşen yangın söndürme uçağına ilişkin açıklama geldi. Başkan Güngör, “Kahramanmaraş’ımızda yangınlara müdahale eden yangın söndürme uçağının düştüğü bilgisini aldık. Arama kurtarma çalışmaları için çok sayıda ekibimiz bölgeye intikal etti. Uçaktaki Türk ve Rus mürettebat hayatını kaybetti. Milletimizin başı sağ olsun, Rus halkına da taziyelerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, olay yerindeki ekiplerden yaşanan kazaya ilişkin bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı arama kurtarma çalışmaları gerçekleştirmek üzere bölgeye havadan ve karadan ulaşım sağladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler