Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde polis ekiplerinin şüphe üzerine durduğu bir araçta ele geçirdiği bonzai adlı uyuşturucu madde ile ilgili olarak gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu ve uyuşturucu ticaretine yönelik olarak yaptıkları çalışmada; ElbistanNurhak karayolunda bir aracı şüphe üzerine durdurdu. Araçtaki 2 şahsın üst aramasını yapan narkotik ekipleri, 153 gram bonzai adlı uyuşturucu madde ele geçirdi. Y.K. ve İ.E.P. adlı şüpheliler, işlemleri için emniyete götürdü. Şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada Sulh Ceza Hakimliği’nde hakim karşısına çıkarılan şüpheliler, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler