Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık ilçesinde şüphe üzerine durdurulan bir aracın bagajında çalıntı keçi çıktı. Araçta bulunan 3 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerden birinin hırsızlık suçundan arandığı ortaya çıktı.

        Kadıncık Mahallesi'nde yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, şüphe üzerine hafif ticari aracı durdu. Bagajda keçi olduğunu fark eden ekipler, araç içerisinde bulunan S.A. (20), E.A. (22) ve Y.A.'ya (26) keçiyi nereden alıp nereye götürdüklerini sordu. Şüpheliler çelişkili ifade verince yapılan kimlik kontrolünde S.A.'nın hırsızlık suçundan arandığı, diğer 2 kişinin de hırsızlıktan kaydı olduğu belirlendi. Yapılan araştırma sonunda bagajdaki keçinin çalıntı olduğu belirlenirken, şüpheliler gözaltına alındı. Keçi ise sahibine teslim edildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Kahramanmaraş Ömer KOÇ

        2021-09-17 12:42:28

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler