Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kalp Atışı 25. yeni bölüm fragmanı: “Bütün yollarım senin o güzel maviliğine çıkacak!”

        Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Kalp Atışı’nın 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Yaşadıklarını unutmak isteyen Eylül’ün yine en büyük destekçisinin Ali Asaf olduğu tanıtımda Ali Asaf’ın, “Sana söz veriyorum son nefesime kadar bütün yollarım senin o güzel maviliğine çıkacak. Nereye gidersem gideyim, dönüp dolaşıp yine sana geleceğim!” sözleri dikkat çekiyor. Cuma günleri ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kalp Atışı’nın yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

        KALP ATIŞI 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca’nın yazdığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ali Burak Ceylan, Merve Çağıran, Hakan Gerçek, Tuğçe Kumral, Fatih Dönmez, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz ve Serkan Tınmaz eşlik ediyor.

        REKLAM

        KALP ATIŞI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

        Kalp Atışı’nın geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana gelen 24. bölümünde Ali Asaf’ı bulmak için zamanla yarışan Eylül, Ali Asaf’ın alıkonulduğu yere gitse de ona ulaşamadı. Kendini bir arabanın içinde bulan Ali Asaf, ne olduğunu anlamaya çalışırken Sultan’ın “hayat kurtarmanı istiyorum” sözleri karşısında şoke oldu. Kötü planıyla Eylül’ün babasının kaza geçirmesini sağlayan Sultan, kurtuluşunu da Ali Asaf’ın eline bıraktı. Elinden geleni yapan Ali Asaf tüm müdahalesine rağmen Eylül’ün babasını kurtaramadı. Bu sırada Ali Asaf’ın olduğu hastaneye gelen Eylül, babasının ölüm haberiyle yıkıldı. Kendini suçlamaktan vazgeçmeyen Ali Asaf, yaşadıkları bu olayın Eylül’le arasına bir duvar öreceği gerçeğiyle yüzleşti ve hastaneyi bırakarak ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için yepyeni bir dünyaya adım atmaya karar verdi. İstanbul’un başka bir yüzüyle karşı karşıya kalan Ali Asaf, bir hastayı kurtarmak isterken büyük bir tehlike altına girdi.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ