Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kanada'da göl kenarındaki ev, en iyi mektubu yazanın olacak!

        Sağlık sorunları nedeniyle evden ayrılması gerektiğini söyleyen ve benzer yarışma hikayelerinden ilham aldığını anlatan Wagner, yaklaşık 1,3 milyon dolarlık evini satmayı başaramayınca "bir mektup yaz ve bir ev kazan" yarışmasını düzenlemeye karar verdiğini söyledi.

        Wagner, Facebook sayfasındaki paylaşımında "Ailemin bu evde geçirdiği mutlu hayatın harika anılarına paha biçilemez. Kaz ve ördek sürülerinin göle gidip gelmesini izlemeyi, gökyüzünü, yıldızlı geceleri, doğal yaşamı ve karlı dağları görmeyi seviyorum" yazdı.

        19 ABD Doları katılım ücretiyle girilebilen yarışmada yazılacak mektupta "Bu göl kenarındaki rüya gibi eve taşınmak, neden yaşamınızı değiştirir?" sorusuna yanıt verilmesi isteniyor.

        Calgary'nin 65 kilometre güneyinde bulunan ev 360 metrekare, 4 bin metrekarelik arazisi, bir göleti ve bir şarap mahzeni var.

        Wagner katılımcılar arasında son 500'e kalanların halkın oyuyla belirleneceğini ve bu 500 kişi arasından kazananı da bağımsız bir jürinin seçeceğini söyledi. Yarışmaya katılım üç ay boyunca sürecek ve evin 1,3 milyon dolarlık satış ücretinin toplanması için gereken 60 bin katılım olursa süre daha da uzatılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ