Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu DONACAĞIZ! Son dakika: Meteoroloji'den son dakika kr uyarısı! Marmara hava durumu! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarılara göre, bugün Doğu Akdeniz'de beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanağın, gece saatlerine kadar Osmaniye çevreleri ile Adana'nın doğusu, Hatay'ın kıyı kesimleri ve Kahramanmaraş'ın güneybatısında (Andırın), bu gece saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi'nin güneyinde beklenen kar yağışının da yarın öğle saatlerine kadar Çanakkale, Balıkesir ve Bursa çevrelerinde kuvvetli olacağı öngörülüyor.

        .png
        .png
        REKLAM

        ULAŞIMDA AKSAMALARA DİKKAT

        AA'da yer alan habere göre buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda aksamalar gibi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. Kar yağışının yarından Marmara bölgesinde etkili olacağı belirtildi.

        İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI

        İHA da 13.31'de geçtiği haberinde, İstanbul'da da kar yağışının başladığını duyurdu. Anadolu yakasında karın serpiştirmesi kameralara da yansıdı.

        YÜKSEK KESİMLERDE SULU KAR

        AA'daki habere göre de Kartal'ın yüksek kesimleri ve Aydos Ormanları'nda yer yer kar yağışı etkili olurken, Çekmeköy, Ümraniye, Beykoz ve Sancaktepe'nin yüksek kesimlerinde hafif sulu kar yağışı görülüyor.

        AVRUPA YAKASINDA YAĞMUR ETKİLİ

        Kentin Avrupa Yakası'ndaki Bakırköy, Zeytinburnu ve Bahçelievler'de de hafif şiddette yağmur etkili oluyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye ekiplerinin de olası kar yağışına karşı ana yollarda kar küreme ve tuzlama araçlarıyla önlem aldığı görüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ