Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) yüzlerce faklı branşta 8 ayrı şubesinde ücretsiz eğitimlere devam ederken, kurslarda, katılımcıların el becerilerinin geliştirilmesi ve aile ekonomisine katkı sağlamaları amaçlanıyor.

        SAKEM yaygın eğitim konusunda en iyi temsil eden kurum olabilmek amacıyla, yaptığı tüm çalışmalarda başarılı ve model bir rol üstleniyor. El sanatları arasında yer alan Takı Tasarım kurslarında kursiyerler kendi takılarını kendileri üretiyor. Aslanlar SAKEM merkez binada eğitmen Güldem Altundal tarafın verilen eğitimlerde kursiyerler, birbirinden güzel takılar tasarlıyor.

        Hanımların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan takıları kendilerinin üretebilmelerinin önemine değinen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “El işi göz nuru takılar yapan kursiyerler, takı tasarımını öğrenerek meslek sahibi olmanın yanı sıra kendi zevklerine göre modern takılar üretmeyi öğreniyorlar. Eğitim yaşam boyu devam ediyor. Bunun için kurslara katılımı artırmak için SAKEM’de her yaş gurubuna uygun kurslar mevcut” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler