Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük’ün Safranbolu ilçesinde belediye ekipleri kentin çeşitli bölgelerinde kanal temizliği, beton kalıp sökme ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

        Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri kentin farklı noktalarında çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin her birimi ile 7/ 24 anlayışıyla çalıştığını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Ekiplerimiz kış sezonu gelmeden önce yapılması gereken işleri ivedilikle tamamlayarak, program doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmalarını sürdürüyorlar. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden çalışıyor. Kanal tıkanıklığı, baca temizliği ve ızgara bağlantı çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç olan bölgelerde yenileme de yapılıyor. İlk günden bu yana tek hedefimiz Safranbolu’ya en kaliteli hizmeti verebilmek. Vatandaşlarımızdan aldığımız güçle çalışıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler