Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük'te meydana gelen trafik kazasında kavşakta kamyonet ile çarpıştıktan sonra ağaca çarpan otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

        Kaza, Karabük Safranbolu karayolu Bulak kavşağında meydana geldi. Karabük'ten Safranbolu istikametine gitmekte olan Abdurrahman Tutuş yönetimindeki 09 L 0776 plakalı kamyonet ile tali yoldan kavşağa çıkan Mahmut Diğeroğlu'nun kullandığı 78 AV 239 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yoldan çıkan otomobil refüjdeki ağaca çarparak durdu. Kamyonet sürücüsü ve yanında bulunan kardeşi otomobilde sıkışan sürücü çıkartılarak durum 112 ekiplerine bildirildi.

        Haber verilmesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü önce bir özel hastaneye, daha sonrada Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ağır yaralı olduğu öğrenilen sürücünün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

        Öte yandan kamyonet sürücüsünün ise 91 promil alkollü olduğu tespit edilirken, kaza sonrası polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

        Kamyonette yolcu olarak bulunan Mesut Tutuş, otomobilin bir anda tali yoldan çıktığını ve çarptıktan sonra refüjdeki ağaca çarparak durduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler