Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaman’da bir apartmanın doğalgaz ana vanasının altında bulunan bebek arabasının alev alarak yanması korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Çıkan yangın kısa sürede söndürülürken, 1’i çocuk 3 kişi dumandan etkilendi.

        Yangın, saat 22.00 sıralarında Kazımkarabekir Mahallesi 285. Sokak'taki 4 katlı Fırat Apartmanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman girişindeki doğalgaz ana vanasının altında bulunan bebek arabası henüz bilinmeyen bir nedenle tutuşarak yanmaya başladı. Alevler kısa sürede ana vananın bulunduğu doğalgaz kutusuna sıçradı. Yangını erken fark eden apartman sakinleri, kendilerini dışarı atarken, durumu itfaiye, sağlık, doğalgaz ve polis ekiplerine bildirdi.

        Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederken, polis de patlama tehlikesine karşı vatandaşları bölgeden uzaklaştırarak tedbir aldı. Alevler doğalgaza sıçramadan kısa sürede söndürülürken mahalle derin bir nefes aldı. Bebek arabasının yanarak kül olduğu yangında, apartmanın giriş kısmında hasar oluştu. Yangın sırasında korkan ve dumandan etkilenen 1’i çocuk 3 kişi ise olay yerinde bekleyen ambulansta tedavi edildi.

        Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler