Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı'yı kabul etti.

        Rektör Akgül, geçtiğimiz ay yerel yönetimlerle işbirliğini güçlendirmek adına ilçe belediye başkanlarını ziyaret kapsamında Büyükkarcı’yı makamında ziyaret etmişti. Bu ziyaretin ardından Rektör Akgül'e iadei ziyarette bulunan Ayrancı Belediye Başkanı Büyükkarcı, belediyenin faaliyetleri ve ilçede gerçekleştirilmekte olan projeler ile ilgili Rektör Akgül’e bilgi verdi. İlçenin ihtiyaçları ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda belirlenen çözüm önerileri üzerine değerlendirmelerde bulunan Rektör Akgül ve Başkan Büyükkarcı bir süre sohbet etti.

        Ziyarette ayrıca geçtiğimiz dönem KMÜ Sosyal Bilimler Enstitüsündeki yüksek lisans eğitimini de tamamlayarak diploma almaya hak kazanan Başkan Büyükkarcı’ya diplomasını da Rektör Akgül verdi.

        Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler