Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muammer ŞEN/KARAMAN, (DHA)KARAMAN'da İlknur T., tartıştığı ağabeyi Hilmi T.´ye silah çekti. Hilmi T., elinden aldığı silahla kardeşini bacağından vurdu.

        Olay, saat 10.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi 723 Sokak'ta meydana geldi. İlknur T., Karaman Cumhuriyet Başsavcılığına giderek ağabeyinin kendisini tehdit ettiğini ve öldüreceğini belirtip suç duyurusunda bulundu. İlknur T., savcılıktan çıktıktan sonra ağabeyinin oto lastik tamirhanesine gitti. Burada iki kardeş arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında İlknur T., çantasında getirdiği tabancayı çıkardı. Hilmi T., arbede sırasında elinden aldığı tabancayla İlknur T.,'yi sağ bacağından vurarak yaraladı.

        İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı İlknur T., ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, olay sonrası kaçan Hilmi T.'nin yakalanması için çalışma başlattı. DHA-Güvenlik Türkiye-Karaman Muammer ŞEN

        2020-08-07 12:49:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler