Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Karan, annesi Fahriye Evcen ve babası Burak Özçivit'ten rol çaldı
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte dün akşam Etiler'de görüntülendi. Bir mekanda yemek yiyen Özçivit ailesi, çıkışta basın mensuplarıyla sohbet etti.

        2

        KARAN'IN MİKROFON SEVGİSİ

        Burak Özçivit, gazetecilerin sorularına yanıt vereceği esnada mikrofonlara ilgi gösteren Karan Özçivit, eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu. Özçivit, "Haftada bir gün ailecek yemek yiyoruz" dedi. Adeta anne ve babasından rol çalan iki yaşındaki Karan, "Kolay gelsin, mikrofon." diye seslenince kahkahalar havada uçuştu.

        3

        "ALIR BİR DAHA VERMEZ"

        Burak Özçivit, muhabirleri, "Alır vallah vermez bir daha!" diyerek uyardı. Özçivit, oğluna "Babacığım sen soru sor abilere, 'Nasılsın?' de, abilere." sözleriyle seslendi. Karan, "Nasılsınız? Ben de iyiyim." diyerek, kendi sorusunu kendi cevapladı.

        4

        Karan'a muhabirler, "Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı?" diye sordu. Karan Özçivit, "Bunu daha çok seviyorum." diyerek mikrofonları gösterince Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, kahkaha attı.

        5

        "UYUM SAĞLADIK"

        Oyuncu Barış Arduç'la başrollerini paylaştığı 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisi hakkında konuşan Evcen, "Bir çok sahnemiz çok konuşuluyor. Tarihimizde olan şeyler... Konuşulması bizi mutlu ediyor. Karan'da sete geliyor. Özlüyorum... O da ilk başta adapte olamadı ama setimizde çok rahat o yüzden uyum sağladık." dedi.

        6

        Fahriye Evcen'in soruları yanıtladığı süre boyunca Karan'ın mikrofonlardan birini vermeyip, şarkı söylemesi "Ünlü olmayı şimdiden sevdi." yorumlarına neden oldu.

        7

        "BU HABERLERE GÜLDÜK!"

        Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in boşanacağı ileri sürülmüştü. Kısa bir süre önce Nişantaşı'nda el ele görüntülenen çift, 'ayrılık' iddialarını yalanlamış oldu. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özçivit, "Bu haberlere güldük." açıklamasını yapmıştı.

        8

        "ZAMAN ZAMAN ZORLANDIM"

        Geçtiğimiz aylarda annelik deneyimi hakkında konuşan Evcen, "Zaman zaman zorlandığım, uykusuz geceler geçirdiğim elbette oluyor. Anneler bilir; bazen saçını tarayacak vakit bile bulamazsın. Gündüzleri asla televizyon açmıyorum. Karan ile oyun oynuyorum. Onu izlerken dalıp, gidiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        9

        "ZAMAN RİTMİM TEPETAKLAK OLDU"

        Oyuncu, Karan'ın doğmasından sonraki süreçle ilgili, "Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak'ın da katkısı oldu." demişti.

        10

        "HASSASLAŞTIM"

        Fahriye Evcen, annelik sonrası duygularındaki değişimi, "Anne olduktan sonra daha hassaslaştım. İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. 'Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?' konusunu çok derinden hissetmeye başladım." sözleriyle anlatmıştı.

        11

        SETTE BAŞLAYAN AŞK!

        Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 8 yıl önce "Çalıkuşu" adlı dizide tanışarak, aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini 2017 yılında nikah masasına taşıyan çift, oğulları Karan'ı ise 2019 yılında kucaklarına almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ