Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Karısı tarafından bıçaklanarak öldürüldü

        Olay, Seyhan ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U. S. (41) boşanma aşamasında olduğu eşi T. S.'nin (32) yanına gitti. Aralarında çıkan tartışma sonrasında Tuğba Seviner'in yanında bulunan ve ellerinde bıçak olan Özer A. (50) ile Ali K. (29) olaya müdahil oldu.

        İHA'nın haberine göre; tartışmanın büyümesiyle Özer A. ve Ali K., U. S.'yi darp etmeye başladı. Daha sonra T. S. boşanma aşamasındaki eşi U. S.'yi boğazından 3 kere bıçakladı. U. S. kanlar içinde yere yığılırken, çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri T. S., Özer A. ve Ali K.'yi gözaltına aldı. U. S. ise ambulansa Adana Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesine kaldırılırken, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        ELLERİ KANLI GELDİ

        Evde yaşanan arbede sırasında bıçağı kullandığı öne sürülen T. S., elleri kanlı şekilde sağlık kontrolüne getirildi. Sevgili oldukları iddia edilen T. S. ve A. K., basın mensuplarının cinayetin nedenine ilişkin sorularını yanıtsız bıraktı. Soruşturma devam ederken, olayda şüpheli olarak adı geçen Ö. A.'nın, ölen U. S.'nin arkadaşı olduğu, kavgayı ayırmaya çalıştığı belirlendi.

        Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ