Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arpaçay’da jandarma ekiplerince 4 ayrı adrese düzenlenen operasyon 2 bin 983 adet kök kenevir ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli 4 kişi gözaltına alındı.

        Kars’ın Arpaçay İlçesi’nde İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa düzenlenen operasyonda M.B.’a ait tarlada boyları 100180 santimi bulanan 863 adet, Y.Y.’ye ait tarlada bin 478 adet, A.B.’ye ait tarlada 515 adet ve Y.Y.’ye ait tarlada da 127 adet kök kenevir ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı’na bilgi verilirken, ele geçirilen kök kenevirler muhafaza altına alındı.

        Muhafaza altına alınan kenevirler daha sonra İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde yakılarak imha edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler ise ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler