Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars tarım ve Orman Müdürlüğü’nce Habitat SosyoEkonomik Kalkınma Programı kapsamında toplantı düzenlendi.

        Kent merkezinde bulunan bir otelin toplantı salonunda düzenlenen ‘fikir üretme kampı’ toplantısına Tarım ve Orman Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, İl Müdür Yardımcıları, teknik personeller ve 20 civarında kooperatif başkanı ve üyeleri katıldı.

        Toplantının açılış konuşmasını yapan Dr. Hüseyin Düzgün, kooperatifçiliğin öneminden bahsederek, bu toplantının fayda sağlayacağı ayrıca 3 kooperatifin projesinin desteklenecek olmasının da kooperatifler açısından önemli olduğunu kaydetti.

        Düzgün, konuşmasının ardından Habitat Derneği uzmanları, kooperatifçilikle ilgili genel bilgi vererek kooperatifleri daha iyi duruma nasıl getirilebilir, bölge halkının var olan ürünlerinin satış pazarını nasıl genişletileceği, kurumsal yapısını nasıl geliştirebiliriz, ulaşmak istedikleri hedefler ile ilgili bilgi birikimlerini paylaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler