Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars Valisi Türker Öksüz, milli sporcuları makamında kabul etti.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, Boks Antrenörü Öner Osmanoğlu ve Antrenör Bahattin İnce’den sporcular hakkında bilgi aldı.

        Romanya Cluj şehrinde 23 Temmuz tarihlerinde yapılan Gençler Balkan Şampiyonası’nda bin 500 metre de Balkan Şampiyonu olan Tuğba Toptaş,ve diğer milli sporcularında hazır bulunduğu ziyarette gazetecilere açıklamada bulunan Vali Türker Öksüz, “Atletizm ve boksta derece giren sporcularımızla bira araya geldik. Amacımız onları bu başarılarından dolayı ödüllendirmek. Tabi buradaki ödüllendirmemiz mütevazi bir ödüllendirmekdir. Ama kendi elde ettikleri başarılar önemli bir dereceleridir. Onlar uluslar arası yarışmalarda çok önemli dereceler elde etti sporcularımız ben kendilerini kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

        Vali Türker Öksüz, daha sonra sporcularla bir süre sohbet etti. Öksüz, sporculara çeşitli hediyeler vererek, başarılarının devam etmesi dileğinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler