Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Turistik Doğu Ekspresi, Kars Seyahati" ile Kars’a gelen AB Delegasyonu üyesi ülkelerin Büyükelçileri, Kars Valisi Türker Öksüz’ü, Belediye Başkan Yardımcısı Şevin Alaca’yı ziyaret ettiler.

        AB Türkiye iş birliği kapsamında, son yıllarda Dünyanın ilgi odağı olan Turistik Doğu Ekspresi ile Kars’a gelen Büyükelçiler, Vali Öksüz’ü makamında ziyaret etti.

        AB Türkiye iş birliği kapsamında, son yıllarda Dünya’nın ilgi odağı olan Turistik Doğu Ekspresi ile Kars’a gelen büyükelçiler, Kars Valisi Türker Öksüz ve Kars Belediye Başkan Vekili Şevin Alaca ile görüştü. Ziyarette Kars turizmi ile ilgili yapılması planlanan yatırımlar ele alındı.

        AB Delegasyonu üyesi ülkelerin Büyükelçileri, son olarak Kafkas Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaretlerin büyük bölümü basına kapalı olarak yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler