Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akyaka Belediye Başkanlığı’nca cadde ve sokaklar dezenfekte ediliyor. Kaldırımlar dezenfekte yapılarak vatandaşların temiz kaldırım ve caddeleri kullanması sağlanıyor.

        Akyaka Belediye Başkanı Ergüder Toptaş’ın talimatlarıyla yürütülen çalışmalarda kaldırımlar yıkanıyor, ardından dezenfekte yapılıyor. Başkan Toptaş, çalışmalara eşlik ederek, vatandaşları mecbur olmadıkları takdirde dışarı çıkmamaları konusunda uyarıyor.

        Coronavirüs tedbirleri kapsamında yürütülen çalışmalar vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılanıyor. Vatandaşlar belediye ekipleri ne destek vererek, işyerlerinin önlerindeki eşyaları kaldırıyor. Belediye ekipleri ise tazyikli suyla yıkadıkları kaldırımları daha sonra dezenfekte ediyor. Belediye ekiplerinin dezenfekte çalışmaları aralıksız devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler