Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa: 0 - Çaykur Rizespor: 1 | MAÇ SONUCU - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısının ilk maçında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Çaykur Rizespor, Umar Aminu'nun 23. dakikada attığı golle maçı 1-0 kazandı. Hakem Mustafa Öğretmenoğlu golü VAR incelemesiyle verdi.

        Kasımpaşa özellikle ikinci yarıda rakip kale önünde büyük baskı kurmasına rağmen girdiği pozisyonlardan yararlanamadı.

        Ev sahibi ekip bu sonucun ardından haftayı 29 puanla kapatırken Çaykur Rizespor puanını 15'e yükseltti.

        MAÇIN DAKİKALARI

        6' | Trezeguet'nin pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Koita'nın açısını düzelttikten sonra yerden yaptığı vuruşta, kaleci Gökhan ayaklarıyla müdahale ederek meşin yuvarlağın ağlara gitmesine izin vermedi.

        23' | Çaykur Rizespor'da 23. dakikada Vedat Muriç'in pasında topla ceza sahasının sağında buluşan Umar Aminu yakın köşeye yaptığı vuruşla skoru 1-0'a getirdi. Hakem Mustafa Öğretmenoğlu golü önce vermezken VAR uyarısının ardından golün geçerli olduğuna kanaat getirdi.

        29' | Kasımpaşa 29. dakikada bir pozisyonda tam üç kez gole yaklaştı. Ceza sahasından gelen şutu Gökhan Akkan'ın kurtarışı sonrasında topu önünde bulan Hajradinovic'in şutu yine kaleciden döndü. Top Koita'nın önünde kaldı. Koita'nın sol ayağıyla yaptığı vuruşta top az farkla dışarı gitti.

        43' | Kasımpaşa 43. dakikada bir kez daha gole çok yaklaştı. Ceza sahasına gönderilen topta Trezeguet'nin pasında altıpastaki Koita'nın şutunda top savunmaya da çarparak kornere gitti. Hakem Öğretmenoğlu pozisyonun penaltı olabileceği ihtimali üzerine bir süre VAR ile irtibat kurduktan sonra köşe gönderini gösterdi.

        45+2' | Veysel Sarı, Vedat Muriç'e yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

        Kasımpaşa'da Tarkan yerini ikinci yarı başında Sadiku'ya bıraktı.

        REKLAM

        69' | Kasımpaşa 69. dakikada Koita ile bir pozisyondan faydalanamadı. Sağ kanattan Trezeguet'nin kullandığı köşe vuruşunda altıpasta topla buluşan Koita'nın kafa vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

        70' | Paşa bu dakikalarda baskısını artırırken Heintz'ın pasında ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Trezeguet'nin vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

        82' | Ev sahibi ekip maçın son bölümünü adeta tek kale maça çevirirken 82. dakikada bir pozisyon daha kaçtı. Ceza sahasının solundaki Heintz'ın kestiği tehlikeli top kornere çıktı.

        SÜPER LİG PUAN DURUMU

        Kasımpaşa'nın baskı kurduğu son bölümdeki gol çabaları sonuçsuz kaldı ve Çaykur Rizespor maçtan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Kasımpaşa 29 puanda kaldı. Çaykur Rizespor ise puanını 15'e yükseltti.

        KASIMPAŞA: 0 - ÇAYKUR RİZESPOR: 1

        STAT: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

        HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu, Erdinç Sezertam, Murat Ergin Gözütok

        KASIMPAŞA: Ramazan Köse, Popov, Ben Youssef, Veysel Sarı, Özgür Çek (Dk. 88 Azad Toptik), Joseu Sa, Tarkan Serbest (Dk. 46 Sadiku), Hajradinovic (Dk. 68 Heintz), Pavelka, Trezeguet, Koita

        ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan Akkan, Orhan Ovacıklı, Talbi, Saadane, Mehmet Uslu, Abdullah Durak, Petrucci, Boldrin (Dk. 85 Nakoulma), Umar (Dk. 78 Chahechouhe), Samudio (Dk. 74 Abarhoun), Muric

        GOL: Dk. 23 Umar (Çaykur Rizespor)

        SARI KARTLAR: Dk. 45+2 Veysel Sarı, Dk. 87 Josue Sa (Kasımpaşa), Dk. 61 Orhan Ovacıklı, Dk. 65 Muric, Dk. 84 Boldrin, Dk. 88 Mehmet Uslu (Çaykur Rizespor)

        MAÇIN İSTATİSTİKLERİ

        KasımpaşaTopla Oynama%63 6 İsabetli Şut 1
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ