Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin: Kimseyi satmayı düşünmüyoruz - Kasımpaşa Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'deki başarılı performansıyla dikkati çeken Kasımpaşa'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin yanında tüm futbolcularla 2021 yılına kadar anlaşma sağlanmıştı. Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. Sportif Direktörü Nursal Bilgin katıldığı bir yayında açıklamalar yaptı.

        Radyospor'a konuşan Bilgin, Paşa'nın yıldızları Trezeguet ve Mbaye Diagne'nin dışında David Pavelka ve Ben Youssef'e de teklifler geldiğini ancak kimseyi satmayı düşünmediklerini dile getirdi. Bilgin, "Herkes 2021'e kadar bizim oyuncumuz. İnşallah bundan sonra bizi rahat bırakırlar. Kimseyi satmayı düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

        "DIAGNE, KASIMPAŞA'DA ALTIN AYAKKABI ALMAK İSTİYOR"

        Spor Toto Süper Lig'in 15 haftasında 16 gol atan Mbaye Diagne'ye İngiltere Premier Ligi'nin birinci sınıf takımlarından birinin teklifte bulunduğunu kaydeden Bilgin, "Başkanımız bu sezon iyi bir sonuç almamızı istiyor. Diagne Türkiye'den çok memnun. Altın ayakkabıyı almak istiyor ve bunu Kasımpaşa'da yapmak istiyor" dedi.

        Bilgin ayrıca Diagne'nin sözleşme fesih bedelinin olmadığını da belirtti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ