Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş: "Başakşehir maçı haftanın en keyifli mücadelesi olacak" - Kasımpaşa Haberleri
        .png
        .png

        Süper Lig'in ilk haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelen ve son anlardaki geri dönüşüyle rakibini 3-2 deviren Kasımpaşa, bugün saat 21.45'te Başakşehir'i ağırlayacak. Zorlu mücadele öncesinde açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, keyifli birmaç oynanacağını dile getirdi.

        Başarılı teknik adamın açıklamaları şu şekilde: "Geçtiğimiz hafta Rize deplasmanında aldığımız galibiyetiyle lige iyi bir başlangıç yaptık. Bugün de kendi evimizde taraftarımızla bir araya geliyoruz. Rakibimiz Başakşehir ligimizin güçlü takımlarından… Oldukça kaliteli ve geniş bir kadroları var. Bizim takımımız da geçtiğimiz sezonki kadrosunu büyük ölçüde korudu. Haftanın en zor, en çekişmeli ve seyir zevki en yüksek mücadelesi olacağını düşünüyorum. Rakibimize kendi oyunumuzu kabul ettirmek istiyoruz. Oyunun her iki yönünde de takım halinde oynamamız gerekiyor. Taraftarımızın da desteğiyle kendi sahamızdaki ilk maçımızı kazanarak bir ivme yakalamak istiyoruz."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ