Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli'den VAR sitemi - Kasımpaşa Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Mustafa Denizli maçsonrasında açıklamalar yaptı. Denizli'nin sözleri şöyle:

        "Öyle maçlar oynuyorsunuz ki karşınızda kümede kalma mücadelesi veren, iyi kadroya sahip, çok mücadele eden bir rakip var. Bursaspor'a karşı mücadele vermek hakikaten zor. Sürekli kadroda olan 3 kişinin olmayışı da oyun düzenimizi etkiledi. Bursaspor, en az bizim kadar etkili olmaya çalıştı. Biz final paslarını, vuruşlarını etkili yapamadık. Burada Bursaspor'u da göz ardı etmemek lazım, onların da pozisyonları vardı"

        "O DEĞERLENDİRMEYİ YAPAN HAKEMLERİMİZ, DOĞRU KARARI VERMİŞLERDİR DİYE UMUYORUM"

        REKLAM

        "Gereksiz bir pozisyon, neticede size penaltı olarak dönüyor. O değerlendirmeyi yapan hakemlerimiz, VAR'da olan hakemlerimiz doğru kararı vermişlerdir diye umuyorum. Yaşar hoca pozisyona yakındı, 'Devam' demişti. Bunları maçtan sonra konuşmak da çok istemiyorum"

        "LİG SONUNDA HEDEFLEDİĞİMİZ POTADA OLMAK İSTİYORUZ"

        "Keyifli bir maçtı, iki takımın da kazanabileceği bir maçtı. Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız karşılaşmayla, ligin sonuna kadar 3 puan için mücadele edeceğiz. Şartlar ne olursa olsun bugünü geride bıraktık. 2 puan mı kaybettik, 1 puan mı kazandık... O iki taraflı da düşünülebilecek bir hadise. Ligin sonuna kadar mücadele ederek olmak istediğimiz, hedeflediğimiz potada olmak istiyoruz"

        RAMAZAN'INSAĞLIK DURUMU

        "Ramazan'ın muhtemelen bileğinde, bağında problem var. Önemli bir sakatlık ancak onu uzun süre etkileyecek bir sakatlık değil. Yere düştüğü an bileğinin burkulduğunu hissettim. Şansımız zeminimin yumuşak olmasıydı, zemin sert olsa daha korkulacak bir sakatlık olabilirdi. Tahmin ediyorum ki Ramazan uzun süre sahalardan uzak kalmayacak"

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ