Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca başlatılan "Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük" projesi kapsamında Kastamonu’da çocuklara kırmızı düdük, tişört, şapka ve broşür dağıtıldı.

        Proje kapsamında Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, uygulama yaptı. Trafik denetimleri sırasında çocuklara kırmızı düdük, tişört, şapka ve broşür dağıtılırken, ailelere proje hakkında da bilgi verildi.

        Proje ile vatandaşların güvenli bir yolculuk yapmaları, aşırı hız, emniyet kemeri takma, kırmızı ışıkta geçme gibi kural ihlali yapan sürücülere çocukları üzerinden baskı oluşturarak yapılan her ihlalde çocuklara dağıtılan düdüklerin çalınmasıyla sürücüler üzerinde algı oluşturmanın hedeflendiği ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler