Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşköprü Belediyesi’nin düzenlediği 32. Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında, 1 günde 3 resim sergisi açılışı gerçekleşti.

        İlk olarak Taşköprü ilçesinin başarılı öğretmenlerinden Hasan Barış Çiçek’in “Eskimeyen Motifler” konulu kişisel resim sergisi açıldı. Kent Tarihi Müzesi’nde gerçekleşen açılışta Başarılı Resim öğretmeni Hasan Barış Çiçek, ilçenin tarihi dokusunu ve Taşköprü Sarımsağı ile ilgili çizdiği ve sergilediği resim sergisi büyük beğeni aldı.

        Kastamonu 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında ise TÜRKSOY tarafından Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde TÜRKSOY’un 25. Yılı konulu fotoğraf sergisi açıldı.

        Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, TÜRKSOY ile ortaklaşa güzel projelere imza atmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

        Ardından ise Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde Kastamonu Göl Eğitim Kurumları Vakfı’nca 25. Yıl buluşmaları anısına “Yolu Göl Köy’den geçenlere selam olsun” isimli fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleşti.

        Sergi açılışlarına Taşköprü Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler