Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tunus Tarımsal Arazi Ajansı (AFA), Kastamonu’ya gelerek DSİ 23. Bölge Müdürlüğünün çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

        Tunus Tarımsal Arazi Ajansı (AFA) Direktörlüğü'nün Dünya Gıda ve Tarım Örgütü ile yürüttükleri proje çerçevesinde Kastamonu’ya gelen 4 AFA görevlisi, DSİ 23. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. 4 AFA yetkilisinin DSİ 23 Bölge Müdürlüğüne yaptığı ziyarette tarım arazisi ıslahı ve sulama yöntemi konusunda DSİ İşletme Bakım Şube Müdürü Osman Tepe ve Arazi Toplulaştırma Şube Müdürü Salih Yıldız, 231. Şube Müdürü Gökhan Gündoğan, 234. Şube Müdürü Yasin Devrim’in refakati ile Araç Barajı, Hasanlı Barajı, İhsangazi Sevindik Göleti ve Sulamasında Devrekani Kulaksızlar Barajı ve Sulaması, Karabük Hatipoğlu Barajı ve Sulamasında incelemelerde bulundu.

        DSİ 23. Bölge Müdürlüğünün çalışmalarının devam ettiği bölgelerde incelemelerde bulunan 4 AFA görevlisi, ayrıca DSİ 23. Bölge Müdürlüğü ile Beyler Sulama Birliğinde brifing aldı. Çalışmalar hakkında bilgiler alan ekip, ardından Kastamonu’dan ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler