Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’da Pınarbaşı ilçesinde Ilıca Yolu üzerinde Kastamonu İl Özel İdaresi ekipleri tarafından sıcak asfalt çalışmaları başlatıldı.

        Kastamonu İl Özel İdaresi, il genelinde sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Grup yolların sıcak asfalt yapılmasıyla ilgili başlatılan çalışmalar neticesinde PınarbaşıIlıca Yolunda da sıcak asfalt çalışmaları başlatıldı. Sıcak asfalt çalışmaları tamamlandıktan sonra bağlantı yollarının da beton yol olarak yapılacağı öğrenildi. 26. Dönem AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Pınarbaşı’nda Ilıca Yolu üzerinde sıcak asfalt çalışmalarının başlatıldığını belirterek, bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

        73 milyon TL gibi Türkiye’nin en fazla KöyDes ödeneği alan ilin Kastamonu olduğunu söyleyen Murat Demir, Turizm ve bölgenin gelişmesi bakımından çok büyük önem taşıyan yolun mevsim elverdiği sürece yapımına devam edilecek. Bölgenin gelişimi için çok önem arz eden bu yol, inşallah kısa zamanda tamamlanacaktır. Kastamonu İl Özel İdaresi ve KöyDes programları dahilinde il genelinde gerek sıcak asfalt, gerek beton yol, gerekse stabilize ve su, menfez çalışmaları mevsim el verdiği sürece devam ediyor. 73 milyon lira gibi bir KöyDes ödeneği ile Türkiye’de en fazla ödeneği alan il Kastamonu’dur. Bu çalışmalar programlı bir şekilde devam ettiği sürece inşallah 45 yıl içinde sorunlar çözülmüş olur diye düşünüyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler