Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’nun İnebolu ve Doğanyurt ilçelerinde 8 kişi, yedikleri mantardan zehirlendi.

        Edinilen bilgiye göre, İnebolu ilçesine bağlı Göçkün Köyünde Nermin Bozoklu (43), Hayrioğlu köyünde Cemile Doğan (78) ve Kadriye Doğan (70), Şamalı köyünde Müşerref Demirtaş (52), Gökbel köyünde Mustafa Gürgen (63) ile Doğanyurt Akçabel köyünde Naciye Yılmaz (39), Gözalan köyünde Ayşe Görgülü (69) ve Çakırlı köyünde Ali Şahin (84) ormandan toplayıp yedikleri mantardan zehirlendi.

        Mantar yedikten sonra fenalaşan 8 kişi, İnebolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumları ciddiyetini koruyan Naciye Yılmaz, Müşerref Demirtaş ve Mustafa Gürgen, İnebolu Devlet Hastanesindeki ilk müdahalelerinin ardından Kastamonu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kastamonu’da bu ay içerisinde yaklaşık 135 kişi, yedikleri mantarlar zehirlenerek tedavi altına alındılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler