Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde belediye başkan adaylarını tanıtan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Belediye Başkan Adayının Mevcut Belediye Başkanı Tahsin Babaş olduğunu açıkladı.

        31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için belediye başkan adaylarını açıklayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Belediye Başkan Adayının mevcut Belediye Başkanı Tahsin Babaş olduğunu açıkladı. İstanbul’da Haliç Kongre Merkezinde yapılan aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sahneye AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ve Metin Çelik ile Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Eda Yamalı Şen ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kalafat’ı davet etti. Davetin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti’nin Kastamonu Belediye Başkan adayları olduğunu açıkladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler