Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KastamonuAraç karayolu Kanlıgöl Mevkiinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, KastamonuAraç karayolu Kanlıgöl Mevkiinde Celal Ülgen idaresindeki 37 EK 906 plakalı otomobil ile İhsan Çingir yönetimindeki 37 RA 913 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Celal Ülgen, araçtan fırlayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Hafif ticari aracın sürücüsü İhsan Çingir ile araçlarda yolcu olarak bulunan Halime Bilen ve Ahmet Katırcı da yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        İhbar sonrası olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri, kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından Celal Ülgen’in naaşı, Araç Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler