Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşköprü Devlet Hastanesinde atanan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Çiğdem Deniz Genç, yapmış olduğu 7 farklı yeni hizmetle Taşköprülü hastalara hizmet vermeye devam ediyor.

        Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 9 Ocak 2019 tarihli atama kararı ile Taşköprü Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başlayan Op. Dr. Çiğdem Deniz Genç, Hastane Göz Kliniğinde Katarakt Cerrahisi (FAKOİOL), Göz Eti (Piterjium) Cerrahisi, GlokomŞaşılıkRetina Muayenesi, Polarimetri, Göz Ultrasonu, Korneal Topografi ve Kuru Göz testi tedavileri başarı ile yapılıyor. Taşköprülü vatandaşlarda hastaneye atanan uzman doktordan oldukça memnun kaldıklarını ve uzaman sayısının artmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler